Zusterondernemingen

Onder de naam Op Koers! Maritiem is de organisatie in 2005 opgericht met als belangrijkste werkzaamheden het leveren van een totaalconcept aan veiligheid.

Door de levering- en onderhoud van veiligheidsmiddelen onder de naam Safe Ships en de productie van gangways onder de naam Marteq is de organisatie dusdanig uitgebreid dat deze dochterondernemingen inmiddels geheel onafhankelijk opereren onder de originele merknaam.

OK Maritime

Logo OK Maritime

OK Maritime is niet alleen de Engelse vertaling van Op Koers! Maritiem, het is ook de naam van de zusterorganisatie die de trainingsmiddelen en –materialen levert en onderhoudt.
OK Maritime is gespecialiseerd in het testen, keuren en onderhouden van veiligheidsmiddelen.

Safe Ships

Met ruime ervaring op het gebied van brandbestrijdings- en veiligheids­middelen, is Safe Ships al sinds 2008 een betrouwbare leverancier en service partner voor internationale rederijen en voorzien zij passagiersschepen van de juiste veiligheidsuitrusting.

Marteq

Logo MarteQ

Met meer dan 15 jaar ervaring in aluminium offshore solutions, ontwerpt en produceert Marteq gecertificeerde producten voor de scheepvaartMet de productie van aluminium gangways en accomodatieladders wordt een veilige betreding van het schip gegarandeerd.